Wie ben ik

WIE BEN IK

 

Mijn naam is Michelle de Vries en ik werk onder de naam Stimfotografie. Mijn passie is om mensen op een natuurlijke manier te fotograferen.

Fotografie...... Ik omschreef het eens als, DIT, dit is wat ik wil, maar ja wat is dit. Passie, liefde, mooi, waardevol, verdriet, ik, jij, samenspel, verbinden, vastleggen, herinnering, of wel fotografie is eigenlijk alles wat voor mij belangrijk is. Zonder camera ga ik nergens heen, of het nou mijn Canon 6D is of mijn telefoon... ik kan altijd en overal foto's maken.

Een bruiloft fotograferen is iets heel speciaals, ik vind het elke keer weer bijzonder dat ik als fotograaf de mooiste dag van twee geliefden mee mag maken.

Ik vind het dan ook heel belangrijk dat er een klik is tussen het bruidspaar en mijzelf omdat je dan de mooiste foto’s maakt.

Mooie gebeurtenissen fotograferen is leuk maar ook de minder leuke momenten in iemands leven zoals een uitvaart vastleggen is een waardevolle herinnering voor geliefden/kinderen/kleinkinderen en kan helpen bij het verwerken van het verlies.

 

 

Michelle

ALS JE VRAGEN HEBT:

Vogelbos 18

4841 EV PRINSENBEEK

+31 (0) 6 24 74 92 09

VOLG MIJ

STIMFOTOGRAFIE

Fotograferen is herinneringen vastleggen.

 

Voor mij het mooiste en meest dierbare wat ik voor iemand mag doen!

 

Natuurlijk, met aandacht!

 

www.stimfotofgrafie.nl | KvK 56964285 | BTW NL149518754B01 | Leveringsvoorwaarden

Copyright @ All Rights Reserved - website iTien.nl