Bruiloft met bijzondere wending

Blogs

Bruiloft met een bijzondere wending...


Ik kreeg het verzoek om de bruiloft van M&T te fotograferen.


Op een avond ben ik bij hen langsgegaan om te bespreken wat de plannen zijn voor de grote dag in mei. Ze hadden alles goed voorbereid, de trouwerij zou in het witte kerkje in Terheijden zijn, op de terugweg zouden we foto’s maken en diner en feest zou plaats vinden op de Grote Hoeve in Breda. Tot zover alles goed geregeld…


Een week voor de grote dag kreeg ik ’s avonds om 20.30 uur een telefoontje van T. Geloof het of niet… maar de Grote Hoeve is failliet. Vol ongeloof hoorde ik haar verhaal aan. Ze waren de avond voor ze me belde nog gaan praten om de laatste details door te spreken. De volgende dag ging M. nog even langs om iets af te geven en tot zijn grote schrik zag hij dat alle spullen weggehaald werden op de feest locatie. Ongelooflijk, de avond ervoor nog de laatste details besproken voor de grote dag en een dag later heb je ineens geen locatie meer om te dineren en te feesten.


Gelukkig hadden ze een heel goed alternatief, de ouders van T. wonen in het buitengebied van Prinsenbeek en hebben een grote tuin, het tuinhuis moest alleen voorzien worden van nieuwe dakpannen en er moest een tent aan het tuinhuis gezet worden. Een bekende van M&T is cateraar. Hij heeft gelijk gezegd dat hij voor de catering en andere zaken zou zorgen. Met veel vrienden en familie kon een week later de bruiloft gewoon doorgaan. Iedereen heeft keihard gewerkt en op een mooie dag in mei mocht ik 's morgens foto's maken bij M& T thuis, make-up en haren werden gedaan. De ceremonie in het Witte kerkje in Terheijden was heel mooi en persoonlijk. Op de weg naar Prinsenbeek zijn we gestopt om foto's te maken bij een klein meertje. Bij aankomst bij het huis van de ouders van T stond er een mooie ballonnen boog en was er een kleine receptie in het tuinhuis.


Achteraf gezien denk ik dat het voor M&T zo heeft moeten zijn en dat de bruiloft op deze manier extra persoonlijk was, met een heerlijke bbq en een erg gezellig feest op een top locatie!


Wil je ook je bruiloft vast laten leggen door Stimfotografie?

Neem vrijblijvend contact met me op en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.


Ik hoop tot snel!