Bruiloft

JULLIE GAAN TROUWEN!

 

Gefeliciteerd! Jullie zijn elkaar ergens in je leven tegengekomen, werden verliefd en nu is het moment daar: jullie willen die liefde bezegelen met een huwelijk. Een spannende en bijzondere gebeurtenis! Bijzonder omdat je in het bijzijn van jullie getuigen en dierbaren uitspreekt hoe veel je van elkaar houdt en dat je graag als getrouwd stel jullie leven samen vorm wilt geven.

 

Je trouwdag beleef je waarschijnlijk in een roes. Voor je het weet, is hij voorbij. Daarom is het zo waardevol om foto’s te hebben van deze gebeurtenis. Foto’s zorgen ervoor dat jullie de dag een beetje opnieuw beleven. Foto’s laten je momenten zien die je misschien ontgaan zijn in alle hectiek op de dag zelf. Met een mooie huwelijksreportage geven jullie jezelf een prachtig cadeau.

 

Wat mag je verwachten?


Als jullie dit lezen, hebben jullie waarschijnlijk de foto’s op deze website al bekeken. Ze geven een indruk van de manier waarop ik een bruiloft probeer vast te leggen met mijn camera. Spreken de foto’s op de site jullie aan? Houden jullie net als ik niet van geposeerde foto's maar willen jullie liever de fotoshoot in reportage vorm? Dus geen geregiseerde foto's waarbij ik jullie vertel hoe je moet staan, want dan ben je bij mij echt aan het verkeerde adres ;) Willen jullie mij na deze informatie nog steeds graag inhuren voor jullie huwelijksdag? Leuk! Neem dan even contact op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. Het is goed om voorafgaand aan dit gesprek vast na te denken over de momenten die jullie vastgelegd willen hebben. Er is veel mogelijk. Misschien willen jullie mij inhuren voor een deel van de dag? Maar het kan ook zijn dat jullie een overzicht van de hele dag willen hebben, vanaf het moment van de voorbereidingen tot en met een deel van de avond. Samen komen we zeker tot een goed plan. Hebben jullie nog vragen? Bel of mail dan gerust!