Recensies

Ellen Teunissen:

 

Gisteren een cakesmash gedaan met mijn 2 kereltjes die bijna 1 jaar worden. Wat een bende, maar wat een lol. Michelle was super enthousiast en de foto's zijn super leuk geworden (ze kwamen net al binnen). Dank je wel Michelle, aanradertje....misschien als ze 2 worden weer :)

Patrick, Natasha, & Evi

 

Michelle heeft de foto's op onze bruiloft gemaakt. Vanaf het eerste moment een fijne klik en vertrouwd gevoel.Ze gaat ook goed om met kinderen. Ze luistert goed naar je wensen en maakt op een ontspannen manier foto's.

Michelle heeft de mooie, ontroerende, grappige, lieve momenten op schitterende wijze vastgelegd.We hebben ook foto's in een speeltuin gemaakt, zijn zelfs in de klimtouwen geklommen.Echt te gek! Ze heeft onze dag fantastisch in beeld gebracht. Michelle bedankt en tot ziens!

Sandra & Raimond:

 

Michelle, via deze weg willen wij je bedanken voor de prachtige foto’s van het afscheid van onze mooie dochter Veerle. Wij hebben tijdens de dienst niet door gehad dat je er was, maar kunnen dankzij jou toch alle belangrijke en mooie momenten terug kijken die die dag ook langs ons heen gingen. Het was fijn om alles terug te zien en is een belangrijke herinnering van haar korte leven.

RECENSIES

 

 
 
 

Niek:

 

Onze dochter van 18 is overleden in oktober 2016. Kort daarna begon een heftige periode waarin veel moet worden geregeld: kaarten, uitvaart etc. Je wordt overspoeld. Toen kwam ook de vraag of we ook een fotograaf wilden. Moet je dat wel doen, vroegen we ons af. Dat is toch alleen voor bruiloften? We hebben er toch voor gekozen en Michelle de Vries van STIM fotografie heeft de foto's gemaakt.

 

Tijdens het condoleance bezoek en de uitvaart heeft zij ongeveer 550 foto's gemaakt. Haar kracht is de belangrijke momenten te zien en te fotograferen, maar daarbij vrijwel onzichtbaar te zijn. We hebben nauwelijks gemerkt dat zij er was. Michelle heeft ook met veel zorg het fotoboek samengesteld.Het boek bevat veel momenten die we zelf niet gezien hebben of ons niet kunnen herinneren.

Wij zijn heel blij met de foto's.

 

De foto's zijn een heel waardevolle herinnering aan het mooie afscheid van onze dochter. We kijken er nog vaak naar.

Patricia van Vliet - Notting

 

Intussen werk ik al meer dan twee jaar met Michelle als afscheids-fotograaf. Als uitvaartondernemer is het fijn samen werken met haar. Onze communicatie tijdens een uitvaart is ondertussen woordeloos, we voelen elkaar feilloos aan. Net zoals dat zij precies aanvoelt welke momenten belangrijk zijn en die dan ook zo mooi vastlegt. Michelle heeft een goed oog voor mooie detail opnames en maar ook voor indrukwekkende overzichtsfoto’s.

Michelle verstaat de kunst van goed ‘vakvrouwschap’; in het contact met de nabestaanden voor- of achteraf, maar door tijdens de uitvaart onzichtbaar te zijn.

 

Van te voren vinden mensen een afscheidsreportage moeilijk om op waarde te schatten. Na afloop zeker niet meer. Ze vertellen dat de foto’s van Michelle hen helpen bij de verwerking, bij het bespreekbaar maken van de uitvaart bij de mensen om hen heen. Maar ook dat ze gebeurtenissen op de foto’s terug zien, die ze zichzelf niet meer kunnen herinneren. Een waardevolle aanvulling op hun eigen herinneringen en beleving.

Krystle Roelands

 

Prachtige foto's gemaakt op onze trouwdag! Michelle maakt foto's van alle belangrijke en speciale momenten zonder dat je er erg in hebt dat ze er bij is. Ze heeft leuke ideeën voor foto's die net even anders zijn en kijkt goed naar wat bij het bruidspaar past. Ook heeft ze een super mooi album voor ons gemaakt. Bedankt!

Roderick en Femke

 

Michelle heeft onze huwelijksdag geweldig goed vastgelegd. Een prachtige herinnering voor altijd. Daarnaast verzorgt Michelle regelmatig nieuwe profiel foto's voor ons bedrijf Crielaers Makelaardij & Taxaties.

 

Een aanrader!

 

 

Glenn Logman:

 

Wat was onze bruiloft op 05 oktober geweldig. Jammer dat de dag snel voorbij is. Maar we hebben tenslotte de foto's nog. Ik ben nog aan het nagenieten, want wat zijn de foto's mooi. Erg goed gedaan. En JIJ als fotografe zou ik zo weer boeken. Wat ben je een spontane, enthousiaste en leuke vrouw. Een professional die haar vak verstaat en zich kan inleven in de opdrachtgever. We hebben niet eens gemerkt dat sommige foto's gemaakt zijn en dat zijn echt pracht plaatjes geworden, leuke spontane foto's. Je staat genoteerd in mijn contactenlijst!!

Barbra Backus:

 

Wij hebben nu 3 keer een fotoshoot gedaan met Michelle, 1 x een familieshoot, 1 x een bruidsshoot en 1x het kinderfeestje van onze dochter met haar vriendinnen. Alledrie de keren hebben wij enorm genoten van de fotoshoot en het contact met Michelle. Michelles ontspannen houding, vrolijkheid en oog voor detail maken dat de fotoshoots steeds heel natuurlijk verlopen.

Ook onze kinderen hebben steeds veel plezier gehad. Wat me opvalt is dat Michelle vele leuke, spontane momenten weet vast te leggen.

 

De grote hoeveelheid foto's (vaak > 500) heeft ze binnen een week uitgezocht, waarna ze ruim 100 bewerkte foto's doorstuurt.

Michelle's rust, vrolijke uitstraling, persoonlijke benadering en snelheid van werken onderscheiden haar voor ons echt van iedere andere fotograaf.

 

Wij zullen ook onze toekomstige fotoshoots met Michelle plannen.

 

Bianca Gijzen:

 

Tastbaar en Dierbaar

Foto’s laten maken tijdens een uitvaart raad ik iedereen aan! Het is niet eng. Je kunt zelfs aangeven wat je wilt of niet wilt

Toen ik dit hoorde van mijn uitvaart begeleidster Patricia en Yvonne had ik ook zoiets van hè foto’s maken van een uitvaart nee dat doe ik niet dacht ik gelijk.

 

Maar na enkele dagen er over gedacht te hebben heb ik toch uiteindelijk ja gezegd tegen Patricia en Yvonne en ik kan jullie vertellen ik ben blij dat ik het heb gedaan om foto’s te laten maken tijdens de uitvaart van mijn man.

Het is zo iets tastbaar en dierbaar en als je behoefte heb kan je er altijd weer na kijken want je heb het. En het werkt ook mee in je rouw proces waar je in zit.

Want laten we eerlijk zijn je wordt op zo een dag geleefd alles gaat je voorbij op zo een dag. Kan ook niet anders.

 

De dierbaren foto’s van de uitvaart die zijn gemaakt door Michelle de Vries. Een vrouw die passie en liefde heeft voor haar vak als fotografe. Ik ben ook heel blij dat mijn uitvaart begeleidster Patricia en Yvonne haar heeft voorgeleid om dit voor ons te doen.

 

Nogmaals Michelle Bedankt dat je het hebt gedaan voor ons.

En zo blijft mijn man voortleven na het zien van de mooie beelden die door haar zijn gemaakt

Annika en Paul

 

We hebben laatst een fotoshoot in de hal van het Chassetheater met ons gezin met Michelle gedaan. Dit was de 3e keer. Wat was het een super belevenis weer. Heel ontspannen wat fijn was, zeker voor de kinderen. Heel spontaan. De tijd vloog voorbij! En het resultaat is schitterend. Fijn dat je alle foto's krijgt, want een keuze maken zou echt lastig zijn!! Dank je wel weer voor het mooie resultaat en gezellige shoot!

Hui-Wah en René

 

Michelle is een spontane, gezellige en professionele fotografe. Vanaf het begin hadden we al een goede klik. Wij hebben onze trouwfoto's dan ook door haar laten maken en waren zo tevreden dat wij haar bij elke fotoshoot o.i.d. vragen. Laatst hadden we een family-shoot. Ze was zo lief en geduldig met onze kinderen en daardoor hebben we prachtige foto's waar we levenslang van kunnen genieten. Dus zoek je een goede en professionele fotografe: bij Michelle de Vries ben je aan het goede adres!

ALS JE VRAGEN HEBT:

Vogelbos 18

4841 EV PRINSENBEEK

VOLG MIJ

STIMFOTOGRAFIE

Fotograferen is herinneringen vastleggen.

 

Voor mij het mooiste en meest dierbare wat ik voor iemand mag doen!

 

Fotografie met Stijl

 

www.stimfotofgrafie.nl | KvK 56964285 | BTW NL149518754B01 | Leveringsvoorwaarden

Copyright @ All Rights Reserved - website iTien.nl