NEI

NEI therapie

In november 2021 ben ik begonnen met een opleiding. De afgelopen 2 jaar heb ik zelf flinke stappen gemaakt in mijn eigen rouw verwerking. Zoals vele van jullie weten is mijn vader overleden toen ik 15 was en ik heb het verdriet altijd weggestopt. Het hoort er nou eenmaal bij, totdat mijn lijf zei dit is niet goed. En toen kwam ik Mirjam tegen op een verjaardag. Deze kanjer is nei coach (@praktijk Thuis) en heeft mij in een pittig traject geholpen om dingen in een ander perspectief te zetten. Veel mensen denken, rouwen dat doe je even en dan ga je weer door. Voor mij en ik denk voor heel veel mensen geldt dat niet. Natuurlijk gaan we door maar onbewust blijft er iets knagen. Ik had bijna dagelijks hoofdpijn, was depressief en heb vele therapieën gevolgd... Nu na deze nei sessies heb ik weken dat ik geen hoofdpijn heb, ben ik van mijn anti depresiva af en kan ik zeggen dat ik me voor het eerst echt gelukkig voel! En wat ik heel erg fijn vond, ik hoefde niet te praten. Je komt met een klacht en je gaat op zoek waar die vandaan komt. Er is een wereld voor me open gegaan. Daarom heb ik vorig jaar besloten dat ik heel graag ook andere mensen met o.a. rouwverwerking zou willen helpen en ben ik begonnen met de opleiding tot Nei coach.


Nei is voor mij life changing geweest. Het leven is echt wel heel leuk, natuurlijk heb ik ook wel eens een mindere dag maar die mogen er nu zijn en overheersen niet mijn hele leven. Ik hoop dat ik jou ook mag helpen om stappen te maken naar een jij 2.0!


Zitten er kosten aan verbonden? Ja, het enige wat ik je mee kan geven is dat nei voor mij elke cent waard was en is want ook ik loop af en toe nog tegen dingen aan en trek dan aan de bel.

Wat is NEI?


NEI is een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief op te lossen. NEI is een samengestelde methode van het beste uit de Oosterse en Westerse geneeswijzen en is gebaseerd op principes uit onder andere psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschappen, bio-kinesiologie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Integra en Touch For Health. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van affirmaties, visualisaties en ademhaling. Ook ondersteunende middelen vanuit de homeopathie en fytotherapie worden toegepast.
Hoe werkt NEI?


NEI richt zich op de oorzaak en motivatie van problemen en het loslaten van blokkades en belemmerende factoren. Het gaat dus niet om het behandelen en onderdrukken van symptomen. De NEI therapeut kijkt voorbij de klacht en gaat op zoek naar de oorsprong ervan. NEI gaat ervan uit dat vrijwel elke ziekte, pijn of klacht een emotionele oorsprong heeft. Dit wordt via het onderbewustzijn opgespoord. Onbewuste delen worden bewust gemaakt. Veel van je ervaringen ben je vergeten of heb je weggestopt. Je bent je er niet van bewust. Deze onbewuste delen worden wel in je lichaam opgeslagen. Ons onderbewustzijn fungeert als het ware zoals de harde schijf van je computer. Alle antwoorden en informatie zijn voorhanden. Op deze manier kunnen onbewuste delen invloed uitoefenen op de cellen en het celgeheugen en zo voor lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten zorgen.


Door middel van vragen stellen aan dit onderbewuste geheugen wordt duidelijk wat er is gebeurd in het verleden, waardoor je nu in het heden ergens last van hebt. NEI helpt je deze emotionele blokkades op te ruimen. Hierdoor maak je de weg vrij voor genezing en ontwikkeling. Dit doe je door een techniek waarbij de linker en de rechter hersenhelft weer met elkaar communiceren. Dit activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en maakt verandering mogelijk. Er zijn geen lange praatsessies nodig, ook is het niet nodig oud zeer opnieuw te beleven. Daarom ervaren mensen NEI als een zeer prettige therapievorm. Door deze zachte manier van werken is NEI ook heel geschikt voor kinderen.Voordelen van NEI


 • NEI werkt snel en effectief; 1 tot 3 sessies kunnen al voldoende zijn om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of verdwijnen
 • NEI is een zachte methode; er wordt niet eindeloos gepraat over de problemen en ze hoeven niet opnieuw te worden beleefd
 • NEI geeft waardevolle inzichten
 • Met NEI kom je snel tot de kern
 • NEI activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam
 • NEI is er voor iedereen, van jong tot oud, in iedere levensfase
 • NEI kan ingezet worden bij elk probleem of ongemak
 • NEI kan prima gecombineerd worden met andere therapievormen
 • Doordat er met het onderbewustzijn wordt gecommuniceerd kan NEI ook heel goed worden toegepast bij dieren


Toepasbaarheid van NEI


NEI kan ingezet worden bij een veelheid aan klachten.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • lichamelijke klachten (rugpijn, uitslag, hooikoorts, etc.)
 • emotionele problemen (niet lekker in je vel, ongelukkig, belemmerende emoties, etc.)
 • gedragsproblemen (ADHD, autisme, met/zonder etiket, etc.)
 • chronische ziekten (prikkelbare darm, migraine, reuma, diabetes, etc.)
 • persoonlijke ontwikkeling (je wilt het anders, een check-up, etc.)
 • zwangerschap of kinderwens
 • leerproblemen (dyslexie, dyscalculie, etc.)
 • verslavingen (gamen, eten, gokken, etc.)
 • ernstige ziekten (kanker, MS, dementie, etc.)


Vind de achterliggende oorzaak van je klachten en je gaat van klacht naar kracht met NEI.Er zijn verschillende manieren om te testen, ik werk met de biotensor.

De biotensor is een bio-energetisch testapparaat en komt voort uit de wichelroede en de pendel. Het is een uiterst gevoelig en nauwkeurig meetinstrument. Bij het testen van een cliënt, worden energetische trillingen en functies waargenomen en vertaald naar ‘zwak’ of ‘sterk’, als het ware een ‘ja’ of ‘nee’.


Kosten per sessie: € 85,-
Bron: www.vvnt.nl


 Uitvaartfotograaf met Stijl

Website:

www.nei-stim.nl


Email:

nei-stim@outlook.com


Telefoonnummer:

+31 6 24749209