NEI

NEI therapie

Wat is Neuro Emotionele Integratie (NEI)


Neuro Emotionele Integratie (NEI) werkt via het onderbewuste, omdat NEI ervan uitgaat dat veel van onze problemen voortkomen uit onbewuste emotionele blokkades en overtuigingen. Deze blokkades en overtuigingen kunnen leiden tot fysieke of emotionele klachten en kunnen ons ervan weerhouden om volledig in onze eigen kracht te staan.


Door middel van een biotensor, visualisatie (zichtbaar maken van het probleem) en acupressuur, kan ik als NEI-coach het onderbewuste van de cliënt vragen om de oorzaken van de problemen op te sporen en deze vervolgens op te lossen.

Dit gebeurd via de 5 elementen; vuur, aarde, metaal, water en hout.

Als er een verstoring zit in het samenwerken van de elementen kan je functioneren minder worden.


NEI kan helpen bij verschillende klachten, zoals angst, burn-out, stress, fysieke pijn, allergieën, vermoeidheid en slaapproblemen. Het doel van NEI is om de emotionele balans te herstellen en het lichaam en de geest in harmonie te brengen, ofwel; de rechter en linkerhersenhelft weer samen te laten werken door het bruggetje te herstellen waar een steen miste om goed te functioneren.


Veel mensen lopen allang rond in het medische circuit en komen niet verder, met NEI kunnen we kijken of er onderliggende problemen zijn die de klachten in stand houden. Het is belangrijk om te weten dat NEI niet bedoeld is als vervanging van een medische behandeling. Dit is ook zeker niet de intentie van mij als NEI coach, maar we kunnen wel kijken of we de trigger kunnen vinden die ervoor zorgt dat je niet verder komt bij de medische wereld en hoe mooi zou het zijn als je medicatie zelfs niet meer nodig zou hebben als we de angel uit het probleem hebben gehaald.


Ik ben zelf een voorbeeld, ik heb 14 jaar antidepressiva en 35 jaar migraine medicatie geslikt. En sinds 2 jaar geen antidepressiva meer en ik heb nog maar zelden hoofdpijn. De oorzaak? O.a. opgekropte emoties na het overlijden van mijn vader toen ik 15 jaar was. Ik stopte mijn kop in het zand... iets met een struisvogel. Zolang ik er niet over na denk is het er niet.... Helaas, veel lichamelijke klachten waren het gevolg.


Neuro Emotionele Integratie is voor mij life changing geweest! Ik hoop dat dit voor jou net zo mag zijn!


Klinkt het ongrijpbaar? Ja, dat snap ik. Het fijne van NEI is dat je met een klacht/probleem komt

en jouw onderbewuste dingen duidelijk maakt zonder dat daar lange praatsessies voor nodig zijn.

Ook hoef je trauma’s niet opnieuw te beleven. NEI is een fijne therapievorm en zeker ook voor

kinderen die door deze manier blokkades op kunnen lossen zonder dat ze moeten vertellen

wat ze dwars zit.


Vind de achterliggende oorzaak van je klachten en je gaat van klacht naar kracht met NEI.


Zitten er kosten aan verbonden? Ja, maar voor mij is NEI elke cent waard geweest, ik voel me

zoveel beter en vind het leven weer leuk!


Kosten per sessie: €75,- Uitvaartfotograaf met Stijl

Website:

www.nei-stim.nl


Email:

nei-stim@outlook.com


Telefoonnummer:

+31 6 24749209