Bruiloft

Bruidsfotografie

Trouwen...

Je trouwdag is een bijzondere gebeurtenis.

Dat wil je graag op een speciale manier vast laten leggen.

Stimfotografie zorgt dat er een blijvende herinnering van jullie mooiste dag komt.

We bespreken vooraf samen wat jullie wensen zijn en wat jullie graag vastgelegd willen hebben voor later. Denk hierbij aan de volgende dingen; Ben ik erbij vanaf het moment dat de bruid wordt opgemaakt en haar trouwjurk aantrekt of willen jullie dat ik alleen de trouwerij op het stadhuis of in de kerk fotografeer of alleen een fotoshoot op locatie? Willen jullie een boek met mooie herinneringen of kiezen jullie alleen voor een usb met nabewerkte foto’s zodat je zelf het boek kunt maken? Alles kan!

 

 

Fotografie 1ste uur € 250,-

Elk uur extra € 90,-

 

 

Bij de prijs inbegrepen zitten het voorgesprek, fotograferen op de dag zelf, nabewerken, usb met alle mooie foto’s, reiskosten binnen een straal van 20 km binnen Breda en de prijs is inclusief btw.

Een stijlvol fotoalbum van jullie dag behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, prijzen zijn afhankelijk van jullie wensen. (prijzen vanaf €295,-)

Trash The Dress

 

Getrouwd, huwelijksreis achter de rug en wat doe je met je jurk? Jarenlang op zolder hangen is een optie, maar hoe leuk is het om er eens iets heel anders mee te doen. Loop ermee in zee, spring in een zwembad, klim in een boom, kortom: doe wat bij jou past en jou uniek maakt. Neem je vriendin(nen) en mij mee en maak je reportage

compleet.

Prijs vanaf €175,- inclusief usb met alle mooie foto’s.

ALS JE VRAGEN HEBT:

Vogelbos 18

4841 EV PRINSENBEEK

VOLG MIJ

STIMFOTOGRAFIE

Fotograferen is herinneringen vastleggen.

 

Voor mij het mooiste en meest dierbare wat ik voor iemand mag doen!

 

Fotografie met Stijl

 

www.stimfotofgrafie.nl | KvK 56964285 | BTW NL149518754B01 | Leveringsvoorwaarden

Copyright @ All Rights Reserved - website iTien.nl