Recensies

RECENSIES


 
 
 
 

Niek:


Onze dochter van 18 is overleden in oktober 2016. Kort daarna begon een heftige periode waarin veel moest worden geregeld: kaarten, uitvaart etc. Je wordt overspoeld. Toen kwam de vraag of we ook een fotograaf wilden. Moet je dat wel doen, vroegen we ons af. Dat is toch alleen voor bruiloften? We hebben er toch voor gekozen en Michelle de Vries van STIM Fotografie heeft de foto's gemaakt.


Tijdens het condoleancebezoek en de uitvaart heeft zij ongeveer 550 foto's gemaakt. Haar kracht is de belangrijke momenten te zien en te fotograferen, maar daarbij vrijwel onzichtbaar te zijn. We hebben nauwelijks gemerkt dat zij er was. Michelle heeft ook met veel zorg het fotoboek samengesteld.Het boek bevat veel momenten die we zelf niet gezien hebben of ons niet kunnen herinneren.

Wij zijn heel blij met de foto's.


De foto's zijn een heel waardevolle herinnering aan het mooie afscheid van onze dochter. We kijken er nog vaak naar.

Patricia van Vliet - Notting


Intussen werk ik al meer dan twee jaar met Michelle als afscheidsfotograaf. Als uitvaartondernemer is het fijn samenwerken met haar. Onze communicatie tijdens een uitvaart is ondertussen woordeloos, we voelen elkaar feilloos aan. Net zoals dat zij precies aanvoelt welke momenten belangrijk zijn en die dan ook zo mooi vastlegt. Michelle heeft een goed oog voor mooie detailopnames, maar ook voor indrukwekkende overzichtsfoto’s.

Michelle verstaat de kunst van goed ‘vakvrouwschap’; in het contact met de nabestaanden voor- of achteraf, maar ook door tijdens de uitvaart onzichtbaar te zijn.


Van tevoren vinden mensen een afscheidsreportage moeilijk op waarde te schatten. Na afloop zeker niet meer. Ze vertellen dat de foto’s van Michelle hen helpen bij de verwerking en bij het bespreekbaar maken van de uitvaart bij de mensen om hen heen. Maar ook dat ze gebeurtenissen op de foto’s terug zien, die ze zichzelf niet meer kunnen herinneren. Een waardevolle aanvulling op hun eigen herinneringen en beleving.

Krystle Roelands


Prachtige foto's gemaakt op onze trouwdag! Michelle maakt foto's van alle belangrijke en speciale momenten zonder dat je er erg in hebt dat ze er bij is. Ze heeft leuke ideeën voor foto's die net even anders zijn en kijkt goed naar wat bij het bruidspaar past. Ook heeft ze een super mooi album voor ons gemaakt. Bedankt!

Roderick en Femke


Michelle heeft onze huwelijksdag geweldig goed vastgelegd. Een prachtige herinnering voor altijd. Daarnaast verzorgt Michelle regelmatig nieuwe profielfoto's voor ons bedrijf Crielaers Makelaardij & Taxaties.


Een aanrader!Glenn Logman:


Wat was onze bruiloft op 05 oktober geweldig. Jammer dat de dag snel voorbij is. Maar we hebben tenslotte de foto's nog. Ik ben nog aan het nagenieten, want wat zijn de foto's mooi. Erg goed gedaan. En JIJ als fotografe zou ik zo weer boeken. Wat ben je een spontane, enthousiaste en leuke vrouw. Een professional die haar vak verstaat en zich kan inleven in de opdrachtgever. We hebben niet eens gemerkt dat sommige foto's gemaakt zijn en dat zijn echt prachtplaatjes geworden, leuke spontane foto's. Je staat genoteerd in mijn contactenlijst!!

Ellen Teunissen:


Gisteren een cakesmash gedaan met mijn 2 kereltjes die bijna 1 jaar worden. Wat een bende, maar wat een lol. Michelle was super enthousiast en de foto's zijn super leuk geworden (ze kwamen net al binnen). Dank je wel Michelle, aanradertje....misschien als ze 2 worden weer :)

Sandra & Raimond:


Michelle, via deze weg willen wij je bedanken voor de prachtige foto’s van het afscheid van onze mooie dochter Veerle. Wij hebben tijdens de dienst niet door gehad dat je er was, maar kunnen dankzij jou toch alle belangrijke en mooie momenten terug kijken die die dag ook langs ons heen gingen. Het was fijn om alles terug te zien en is een belangrijke herinnering van haar korte leven.

Patrick, Natasha, & Evi


Michelle heeft de foto's op onze bruiloft gemaakt. Vanaf het eerste moment een fijne klik en vertrouwd gevoel.Ze gaat ook goed om met kinderen. Ze luistert goed naar je wensen en maakt op een ontspannen manier foto's.

Michelle heeft de mooie, ontroerende, grappige, lieve momenten op schitterende wijze vastgelegd.We hebben ook foto's in een speeltuin gemaakt, zijn zelfs in de klimtouwen geklommen.Echt te gek! Ze heeft onze dag fantastisch in beeld gebracht. Michelle bedankt en tot ziens!

Bianca Gijzen:


Tastbaar en Dierbaar

Foto’s laten maken tijdens een uitvaart raad ik iedereen aan! Het is niet eng. Je kunt zelfs aangeven wat je wilt of niet wilt.

Toen ik dit hoorde van mijn uitvaart begeleidsters Patricia en Yvonne had ik ook zoiets van hè foto’s maken van een uitvaart? Nee dat doe ik niet!


Maar nadat ik enkele dagen er over gedacht had heb ik uiteindelijk toch ja gezegd tegen Patricia en Yvonne en ik kan jullie vertellen: ik ben blij dat ik foto's heb laten maken tijdens de uitvaart van mijn man.

Het is zo iets tastbaars en dierbaars en als je behoefte heb kan je er altijd weer na kijken want je hebt het. En het werkt ook mee in het rouwproces waar je in zit.

Want laten we eerlijk zijn: je wordt op zo een dag geleefd. alles gaat aan je voorbij op zo een dag.


De dierbare foto’s van de uitvaart die gemaakt zijn door Michelle de Vries. Een vrouw die passie en liefde heeft voor haar vak als fotografe. Ik ben ook heel blij dat mijn uitvaart begeleidsters Patricia en Yvonne hebben voorgesteld om Michelle de foto's te laten maken..


Nogmaals Michelle Bedankt dat je het hebt gedaan voor ons.

En zo blijft mijn man voortleven na het zien van de mooie beelden die door haar zijn gemaakt

Annika en Paul


We hebben laatst een fotoshoot in de hal van het Chassétheater met ons gezin met Michelle gedaan. Dit was de 3e keer. Wat was het een super belevenis weer. Heel ontspannen, wat fijn was, zeker voor de kinderen. Heel spontaan. De tijd vloog voorbij! En het resultaat is schitterend. Fijn dat je alle foto's krijgt, want een keuze maken zou echt lastig zijn!! Dank je wel weer voor het mooie resultaat en de gezellige shoot!

Hui-Wah en René


Michelle is een spontane, gezellige en professionele fotografe. Vanaf het begin hadden we al een goede klik. Wij hebben onze trouwfoto's dan ook door haar laten maken en waren zo tevreden dat wij haar bij elke fotoshoot o.i.d. vragen. Laatst hadden we een family-shoot. Ze was zo lief en geduldig met onze kinderen en daardoor hebben we prachtige foto's waar we levenslang van kunnen genieten. Dus zoek je een goede en professionele fotografe: bij Michelle de Vries ben je aan het goede adres!

 Uitvaartfotograaf met Stijl

Email:

info@stimfotografie.nl


Telefoonnummer:

+31 6 24749209