Michelle

Fotografie met Stijl

WIE BEN IK


Mijn naam is Michelle de Vries-Stijl en ik werk onder de naam Stimfotografie. Mijn passie is om mensen op een natuurlijke manier te fotograferen.

 

Fotografie...... Ik omschreef het eens als, DIT, dit is wat ik wil, maar ja wat is dit.  Passie, liefde, mooi, waardevol, verdriet, jij, ik, samenspel, verbinden, vastleggen, herinnering, of wel fotografie is eigenlijk alles wat voor mij belangrijk is. Zonder camera ga ik nergens heen, of het nou mijn Canon 6D is of mijn telefoon... ik kan altijd en overal foto's maken.

 

Waar ik me de laatste jaren vooral mee bezig houd is afscheidsfotografie, het mooiste wat er is! Mensen zeggen vaak maar dan zie je alleen maar verdrietige mensen... ik zie het anders, ik zie de liefde voor hun dierbare die ze af moeten staan. Dat gaat gepaard met een lach en een traan. Ik probeer die lach vast te leggen, de traan weten ze toch wel! Heel belangrijk vind ik het om (bijna) onzichtbaar te zijn, maar wel proberen om de mooiste foto's te maken.


Een bruiloft fotograferen is iets heel speciaals, ik vind het elke keer weer bijzonder dat ik als fotograaf de mooiste dag van twee geliefden mee mag maken.

Ik vind het dan ook heel belangrijk dat er een klik is tussen het bruidspaar en mijzelf omdat je dan de mooiste foto’s maakt.

 

Michelle

ALS JE VRAGEN HEBT:

VOLG MIJ

STIMFOTOGRAFIE

Vogelbos 18

4841 EP  PRINSENBEEK  (Breda)

+31 6 24749209

Stimfotografie is aangesloten bij:

Fotograferen is herinneringen vastleggen.


Voor mij het mooiste en meest dierbare wat ik voor iemand mag doen!


Fotografie met Stijl


www.stimfotofgrafie.nl          |          KvK 56964285         |          www.uitvaartfotograafmetstijl.nl          |            Leveringsvoorwaarden

Copyright @ All Rights Reserved   -   website iTien.nl