Over mij


Wie is de fotograaf achter Stimfotografie?


Mijn naam is Michelle de Vries-Stijl. Ik ben het gezicht achter STIM Fotografie en Uitvaartfotograaf met Stijl. Ik ben getrouwd met Erik en moeder van drie zonen. Fotograferen is mijn passie! Zonder camera ga ik nergens heen. In het fotograferen en in de contacten met de mensen die ik fotografeer vind en zie ik liefde, verdriet, samenspel, verbinding, ontroering, kwetsbaarheid. Het is zo mooi en waardevol om daar even onderdeel van te mogen zijn door het vast te leggen met mijn camera.

 

Met heel veel plezier leg ik in reportagevorm een herinnering, afscheid of evenement vast. Rondlopen en mooie momenten zien en vastleggen is waar ik heel blij van word.  Ik maak het liefst natuurlijke, ongedwongen foto’s omdat ik van mening ben dat mensen dan op hun mooist zijn.

 

De laatste jaren houd ik me vooral bezig met afscheidsfotografie. Hier ligt mijn hart. Mijn eigen vader overleed toen ik vijftien jaar oud was. Van zijn uitvaart herinner ik me sommige dingen nog wel, maar de meeste herinneringen zijn helaas vervaagd. Wat zou het me geholpen hebben als er toen foto’s waren gemaakt… Dat ik me zo verbonden voel met deze tak van de fotografie is dus niet zo gek.

Ik voel me bevoorrecht dat ik dit bijzondere werk mag doen! Dat ik met mijn camera iets kostbaars en waardevols mag betekenen voor mensen tijdens bijzondere momenten in hun leven. Dat ik er met mijn foto’s voor mag zorgen dat de gebeurtenis een beetje opnieuw beleefd kan worden en dat er dingen zichtbaar worden die op de dag zelf niet voor iedereen zichtbaar waren.

 

Heb je vragen? Of kan ik als fotograaf iets voor jou betekenen? Neem dan gerust even vrijblijvend contact op!

 

Warme groet,

Michelle

 Uitvaartfotograaf met Stijl

Email:

info@stimfotografie.nl


Telefoonnummer:

+31 6 24749209